Κάντε τώρα την κράτησή σας!

Ημερομηνία & Ώρα

Τοποθεσία

Αξιόπιστη ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κεφαλονιά

Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Express Car Rental, μιας από τις πρώτες τοπικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο νησί της Κεφαλονιάς.

Η Express Car Rental ιδρύθηκε από τον Ντένη Μοσχόπουλο το 1984 και από τότε αναπτύχθηκε από μια μικρή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ενοικίασης αυτοκινήτων στον τομέα του τοπικού τουρισμού στο νησί μας. Σκοπός μας είναι πάντα να παρέχουμε ασφαλή και οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτων με φιλική και πιο προσωπική προσέγγιση.

Στο πέρασμα των χρόνων και ειδικά μετά το 1998, όταν η Express Car Rental ξεκίνησε για πρώτη φορά τη διαδικτυακή της παρουσία, έχουμε παρέχει τις υπηρεσίες μας σε περισσότερους από 20.000 τουρίστες στα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Παρά την ταχεία της ανάπτυξη κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, η οικογενειακή μας εταιρεία διατήρησε τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της, τα οποία δεν είναι άλλα από την αξιόπιστη, οικονομική και φιλική προσέγγισή μας στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων που παρέχουμε.

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει ένα εύκολο στη χρήση σύστημα online ενοικίασης αυτοκινήτου, που σας επιτρέπει να ενοικιάετε αυτοκίνητο στη Λάσση, τον Λουρδά και το Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Ελπίζοντας ότι θα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών στο νησί μας, θα μας τιμούσατε ιδιαίτερα αν επιλέγατε την ποιότητα, την ασφάλαια και τις χαμηλές μας τιμές για τις ανάγκες μετακίνησής σας κατά τη διαμονή σας στα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης!

 

Η ομάδα του Express Car Rental